Sessioner med Alysea

Upplysning handlar om att lysa upp med självkärlek, och att höja sitt medvetande. Kärleken finns faktiskt i oändlig mängd att ta utav. Energi som flödar fritt i våra kroppar är det vi strävar efter, att förkroppsliga vår själ...
Blockerad, stagnerad energi är egentligen kärleksbrist och kan orsaka känslomässig smärta och även fysisk sjukdom.

För att nå upplysning behöver vi först upplösning. Vi behöver öppna upp i de utrymmen där vi undvikt att kika in i förut. Alla korten på bordet. De gamla såren som de flesta av oss har, behöver blottas. Vi behöver ömsint vårda dem med kärlek och acceptans. Vi behöver ge såren uppmärksamhet. Och med vår själsliga kärlek. Det kan låta drastiskt och obehagligt, men kom ihåg att inuti det som gör ont finns skatten. Där finns kraften, lyckan och friheten.

Jag hjälper mina klienter på olika sätt, beroende på var de är i sin andliga utveckling, att på ett tryggt sätt möta sina undermedvetna känslor, fyllas med ljus, öppna sina hjärtan och höja sitt medvetande. Ingen session blir den andra lik utan jag guidas från andra dimensioner för ditt allra högsta bästa. Nedan är lite av det jag kan erbjuda dig på din Jorderesa. 

Alysea.jpg

(Tidigare Liv) Regression

I regression får möjlighet att öppna upp för dina inre sår, det kan vara sår från barndomen eller från tidigare liv. Sår som vi har valt att ta med oss eller återskapa i detta liv. Kanske sitter något extra hårt, något som om och om igen "drabbar" dig. Kanske behöver du komma åt känslan. Kanske behöver du känna en inre frid? Kanske behöver du förlåta, för att bli fri? Eller kanske behöver du förstå vissa mönster och belysa dem ur ett nytt perspektiv? I regression tillåter vi din inre visdom tala, här når vi de äkta svaren. Här når vi sanningen. Denna session kan göras en gång som en upplevelse, eller så kan man gå i terapi hos mig (läs mer här).


Multidimensionell Healing

Ett sätt att arbeta med gamla cellminnen och karma är också att belysa med kosmiskt ljus. Det ljus som jag är kanal för är ren kristusenergi och mycket kraftfullt, direkt från källan. Under sessionen som är individuellt guidad från healingteam från andra dimensioner, brukar jag kanalisera budskap och energin som kommer in kan lösa upp blockeringar. Din egna naturliga läkandekraft startar upp. Här är det också vanligt att jag hjälper mörk och tung energi, entiteter vidare upp i ljuset. Lagning av auran osv. 

 


Spirituell Vägledning

Att gå mot uppstigning och upplysning är en riktig bergochdalbana. Det är lärdomar och transformationer, det är uppgraderingar och förlåtelse. Och det vi behöver minnas är att vi är våra egna mästare och gurus.  Vi skapar vår verklighet med den energi vi sänder ut till omvärlden och är mästare i våra liv. Men när allting rasar, eller när det gör för ont, eller förvirringen är total, då kan det vara fantastiskt att få en knuff eller två på vägen. Och bli förstärkt och upplyft. Kanske få hjälp att ta sig ur tankemönster eller för att få hjälp att se saker ur ett större perspektiv. Du har svaren inom dig!

I dialog kommer vi närmare sanningen om din upplysning, om dina relationer, om emotioner, om din uppgift på jorden osv.
Jag arbetar med att låta insikter upplevas istället för att bli berättade för klienten. Så detta är inte en typisk privat sittning utan det är en vägledd dialog som främjar din själs allra högsta bästa.


Alysea är otroligt kompetent, ödmjuk och kärleksfull! Man känner sig fullkomligt trygg i hennes sällskap och i hennes guidning genom alla aktiviteter. Jag älskar hur hon är sann mot sig själv och främjar att alla andra också är det! Jag är så tacksam för hennes delaktighet och hjälp i min egen utveckling och kan bara varmt rekommendera hennes tjänster till resten av jordens befolkning!
— Malin Rosén