bild alysea.jpg

Om Alysea Jordsyster

Jag sprider kärlek, ljus och värme omkring mig och jag är väldigt mån om att ständigt förbättra mig, att hela tiden vända mig inåt för att lära och växa. Jag har ett stort hjärta med ett fullt spektrum för känslor. Ja jag känner av minsta känsla, som en slags antenn, och det har länge varit min svaghet men det har utvecklats till att bli min superkraft. 

Innan min spirituella födelse arbetade jag i 10 år som ambitiös civilingenjör. Efter panikångestattacker, en nära döden upplevelse och massor av magi - så ändrade jag livsväg och började lyssna på min själ. Och ja, wow, det finns sååå mycket mer inom oss än vad vi först kommer ihåg när vi kliver ned på jorden som människa.

Jag har arbetat mig igenom mitt eget bagage, vilket har varit enormt sammanlänkat med jorden och det kollektiva. Finner mig i varandet av kärleken, kundalini flödar friskt och jag har uppnått det vackra kristusmedvetandet och vandrar nu mot att sammanstråla med min tvillingsjäl för att uppnå total upplysning och balans.

Tack vare vacker guidning av Heliga Birgitta, Maria Magdalena, Jungfru Maria, Jesus med flera uppstigna mästare, guider och stjärnfamilj från olika dimensioner har jag steg för steg, omgång för omgång förkroppsligat ljuset och min själ. Det är även tack vare mina nära relationer här på jorden, min tvillingsjäl, våra fyra barn och min mor och far och syskon.. tack vare dem så har helandet skett på djupet. Jag har inte kunnat fly iväg utan behövde omfamna ALLT med kärlek. Först då blev jag fri.

Jag har helats, lyst upp och tagit mig an min Jordsuppgift. Att hjälpa andra i sin uppstigning och upplysningsvandring här på jorden. Jag hjälper systrar och bröder att födas spirituellt genom att guida inåt - för att nå eget ljus och egen visdom. Som en upplysningsguide. Som Jordsyster.

För vi behöver stötta varandra i denna Jorderesa, i denna kollektiva massuppstigning. Tillsammans kliver vi in i den nya Jorden och tillsammans är vi ett. 

Massor av kärlek, Alysea Jordsyster