Öppen meditation

Jag håller i öppna meditationer där vi tillsammans arbetar med ljuset och förstärker inflödet till den nya jorden som de unika portaler vi är!

Ibland gör vi också månmeditationer eller gruppregressioner där vi far tillbaka till tidigare liv.

Lyssna på tidigare inspelade meditationer här!

Jag kommer hålla dessa online utvalda torsdagar kl 21:00. Du behöver en gratis app Zoom och du kan vara med via dator eller telefon.

Meditationerna är gratis, men du får gärna swisha en hjärtegåva till mig och min familj på 0767249418 om du känner att du vill.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få påminnelse inför varje meditation.

Name *
Name
 
Tack kära du för den fantastiska healingmeditationen! ️

Jag känner mig så upplyst och uppfylld, ända inifrån min kärna ️ Jag älskar hur du vägledde oss att först känna kontakten med Moder jord och ta emot hennes kraft ända nedifrån och upp genom chakrana, för att slutligen ge hennes energi till fader himmel. För att därefter ta emot fader himmels kärleksfulla energi kopplad till källan, in och ned genom alla chakran och vidare till moder jord. När vi gör så känns det så fullständigt, tryggt och helt. Det är vad jag trivs allra bäst med att göra i meditation och i healing. Grundad, upphöjd och centrerad i hjärtat ️ När energin från himlen renade kände jag hur jag släppte ut det som inte längre tjänar mitt högsta bästa, genom pustningar i andningen. När energin från moder jord och fader himmel möts i mitt hjärta så är det som en explosion av kärlekskraft inom mig, som får mig att vibrera och skaka. Jag känner hur kärleksenergin flödar i varje cell i min kropp. Jag fick en inre bild av det oerhörda universum som finns i och runt varje cell inom mig och hur den vibrerar av ljus i denna tomhet. Den fantastiska kraft och det ljus som alstras ur källan i varje universum inom mig, i varje cell, i varje stund. Det är oerhört! Jag kände hur denna kraft pulserade inom mig, fyllde mig och vidare ut från från mig. Så varm, ljus och vibrerande. När du nämnde hur energin tar plats i ryggraden så bändes min kropp i en båge och det knakade till på olika platser i ryggraden och jag kände hur den expanderade. Fantastiskt! Jag kände även hur det pirrade i tredje ögat och kronchakrat som aktiverades mer. Energin som flödar genom mina händer är starkare.

Jag är tacksam!
— Petra Smedborn