Välkommen på Jordsysterhelg 26-27 Januari!

Passar dig som vandrar hjärtats väg och påbörjat ditt inre helande arbete!
Gärna har du tidigare gjort regression och/eller öppnat upp för din healingkraft.

 Välkommen att delta i en magisk helg där vi tillsammans i systerskap möter våra djupaste inre - för att transformera och finna vår inre kraft och visdom. Vi kommer att få verktygen att hjälpa oss själva och varandra att lösa upp gamla känslominnen, sätta igång helandeprocesser som hjälper att förkroppsliga våra sanna själar.

Ni kommer att lära er grunder i regression och öva på detta två och två. I regression går vi ner i djupavslappning och vägleds tillbaka i tiden - tex barndom eller tidigare liv. Detta är en minikurs så vi har inte så mycket teori utan det blir mest praktiska övningar. Upplevelsen är viktigast av allt.

Att kunna hjälpa människor till djupavslappning och få kontakt med sitt inre – är otroligt givande och läkande för både den resande och för guiden. Vi är speglingar av varandra. Insikterna och lärdomarna från denna helg kommer du kunna bära med dig och ha nytta av i ditt liv.

Vi kommer också arbeta med healing och under lördagskvällen kommer vi att hålla en magisk ceremoni i saltgrottan som är helt täckt av Himalayasalt.

2 st luncher, 1 st middag, 1st frukost, paussnacks, saltbehandling, regressioner, healings och ceremoni ingår! Övernattning kan anordnas för de som behöver. Vv kontakta mig då på sidan om.

Maten som serveras kommer vara naturligt glutenfri, vegansk och så ekologisk och så närodlad som möjligt.


Första dagen – Lördag

9:00 Välkomstmeditation

9:30 Presentation

10:00 Grunder i regression

11:30 Lunch

13:00 Öva 2 och 2 på regression

15:00 Sharing

16:30 Saltbehandling i Saltgrottan

18:00 Middag

20:00 Ceremoni, tag med dig din favoritkristall att ladda vid altaret

Andra dagen - Söndag

8:30 Meditation

9:00 Sharing

10:00 Forts regression 2 och 2

13:00 LUNCH

14:00 Healing

15:00 Sharing

15:30 Avslutning

16:00 Hemfärd


Kostnaden för Jordsysterhelgen landar på 2600 kronor. Detta kan delas upp i avbetalningar så att det fungerar för dig. Låt inte kostnaden stoppa dig ifall hjärtat känner JA. Det finns alltid vägar att lösa det. Begränsat antal platser.

Varmt hjärtligt välkommen!

Alysea Jordsyster


Villa Fannalund.jpg

Villa Fannalund

Fannalunds Slott i Enköping ligger ca 40 min från Stockholm. Slottet byggdes av J-P Johansson, mannen som uppfann skiftnyckeln.

Det är en härlig atmosfär här inne, mycket ljus och helande energi.

Alysea Jordsyster.jpg

Alysea Jordsyster

Jag anordnar denna helg i syfte att dela med mig av det jag kan för att vi ska kunna hjälpa varandra till helande och upplysning. Jag är regressionsterapeut och upplyst healer och jobbar i med healinggrupper och har individuella sessioner. Från det undermedvetnas djup till supermedvetandets och själens höjder.

Allt finns inom oss.

Mitt livs syfte är att bidra till skapandet av den Nya Jorden. Det gör vi inifrån och ut, därför vill jag i samklang med Jordens uppstigning dela med mig av insikter så att vi är så många som möjligt som skapar det nya med kärlek till våra själar.

saltgrottan yoga.jpg

Saltgrottan

Välkommen till ett helt rum täckt av Himalayasalt!

Saltet utsöndrar negativa joner som renar tung energi och bidrar till fysisk och mental avslappning. Helande på många plan.

En saltbehandling innebär att saltkristaller sprids ut i luften och pågår i ca 45 minuter.


Två dagar med ett innehåll av energier och kärlek som fick tiden att stå stilla. Eller snarare att vi var i alla tider! Genom att vi tog varandra på regressioner (resor, som vi kallade dem), befann vi oss i många tider och skepnader samtidigt. Med hjälp av ett utarbetat manus turades vi om att guida varandra på våra resor. Alysea besitter ett ljus och har kontakt med sin och alltets energi på ett sätt som jag inte stött på hos någon annan. Hon är genuin och ledde oss professionellt och kärleksfullt genom hela helgen.

Vi dansade i sommarkvällen, drack kakaodryck för hjärtat, mediterade, helade varandra och lade tarotkort! Alla vi jordsystrar bildade en sådan kraft och gemenskap som jag aldrig upplevt tidigare! Vi var med om omvälvande insikter och avtäckte gamla sår som helades.

Den veganska maten var jättegod och sovsalen vacker och behaglig att sova i.

Jag rekommenderar varmt den som är intresserad att göra denna helgresa!
— Anette Persson