Heligt Varande med Alysea

Allting är energi och om vi vill förminska energins kraft så paketerar vi in den i ord och definitioner. Vi kan ofta läsa mellan raderna, men än dock är det paketerat till något som är ämnat för sinnet. Det vi ska göra i denna session är att dyka djupare än sinnets förstånd, vi ska uppleva det Varande som finns inunder sinnets alla intryck. I detta tillstånd kan energi flöda friare och Guds kraft röra sig inom dig och låta dig leva i full potential.

När vi befinner oss i ett Heligt Varande, du och jag så sker helandet och förberedelserna för att din urkraft Kundalini ska kunna få flöda fritt. Det sker en energitransmission och kanske kommer du släppa på inre spänningar och gråta, skaka och rycka eller så blir det en helt lugn upplevelse. Kanske får du en kundaliniresning som utökar ditt medvetande och förändrar din världsbild. Det sker i precis “rätt” ordning och tid. Ingenting är en slump utan det är gudomliga sammanträffanden.

Vi sitter i meditation och låter energierna arbeta fritt. Alla sessioner ser olika ut, ingen blir den andre lik.

Detta sker i Fannalunds Slott i Enköping, i en Saltgrotta gjord av Himalayasalt. Alternativt online via zoom.

Antingen i grupp eller individuellt.

Det finns en gåva involverad i energiutbytet.


OBS
Troligtvis har du som vill sitta i Varande med mig redan påbörjat din healing och upplysningsresa och känner dig redo för nästa steg i processen. Energierna som flödar är mycket kraftfulla och jag önskar att du tar eget ansvar för din upplevelse av sessionen, och även av livet som nu kommer att accelerera och verka i ett snabbare tempo för att ge dig de lärdomar du har att möta.

Är du gravid eller har någon sjukdom eller medicinering så är det samma viktigt att du känner in vad som är rätt för dig, från djupet av ditt hjärta.

Varmt hjärtligt Välkommen,

Alysea

Alysea.jpg

Alysea är otroligt kompetent, ödmjuk och kärleksfull! Man känner sig fullkomligt trygg i hennes sällskap och i hennes guidning genom alla aktiviteter. Jag älskar hur hon är sann mot sig själv och främjar att alla andra också är det! Jag är så tacksam för hennes delaktighet och hjälp i min egen utveckling och kan bara varmt rekommendera hennes tjänster till resten av jordens befolkning!
— Malin Rosén